+420 353 220 334
Značky
Novinky
PŘIHLÁSIT ODBĚR

Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 500 M 24 + (D12)


Zcela nová řada profesionálních vysokotlakých horkovodních čisticích strojů s elektrickým ohřevem Kränzle e-therm na robustním čtyřkolém podvozku s navíjecím bubnem! S pracovním tlakem 130 Barů, průtokem 8 l/min (480 l/hod) a topným výkonem 24 kW (zvýšení teploty vody o 48°C) je tento stroj vhodný pro všestranné průmyslové použití. Obzvlášť vhodný pro využití v interiéru! V základní výbavě je veškeré potřebné příslušenství, pro okamžité uvedení čističe do provozu, včetně předřadného vodního filtru. Stroj je také vybaven systémem Total-Stop se zpožděným vypnutím elektromotoru a nově rychlovýměnným systémem D12 a pojistkou proti kroucení hadice TWIST-STOP.

Cena bez DPH : 160 580,-
Cena s DPH : 194 302,-
19 430,- Kč + 10 x 19 430,- Kč (s DPH) Spočítat úvěr
Doprava zdarma    
na dotaz
Výrobce: Kränzle Kränzle
Kód produktu: 642160
Záruka: 24 měsíců


e-therm 500 M 24 +

Naprosto šetrný k životnímu prostředí - provedení s elektrickým ohřevem - zcela bez emisí!

Profesionální vysokotlaký horkovodní čistič Kränzle e-therm 500 M 24 + (D12) elektrickým ohřevem na robustním čtyřkolém podvozku a s navíjecím bubnem na 400V (63A jištění zásuvky) je kombinací velkého množství technických inovací, které poskytují nejvyšší výkon, spolehlivost, bezpečnost a provozní pohodlí při každodenním používání!

Znaménko + v názvu zboží, znamená navíc integrovaný navíjecí hadicový buben se sklopnou klikou a brzdou proti nechtěnému odvinutí.

Zejména v oblastech aplikace citlivých na životní prostředí, emise a hygienu, jako např. řeznictví nebo chov zvířat, je provoz zařízení na horkou vodu s naftovým ohřevem spojený s rozsáhlými opatřeními pro odstraňování výfukových plynů. Právě tam je nová řada e-therm Kränzle s elektrickou topnou jednotkou jasná volba! V nabídce je osum modelů s elektrickým vyhříváním s příkonem od 18 kW až do 48 kW. Nabízí spolehlivý ohřev v závislosti na teplotě vstupní vody až do 80 °C. Stroj vhodný do interiérů.

Novinky u modelu e-therm 500 M 24 + (D12):

Novinkou je u modelu e-therm 500 M 24 + (D12) rychlovýměnný nástrčný systém D12, pro bleskovou výměnu příslušenství a pojistka proti kroucení vysokotlaké hadice s označením TWIST-STOP:

RYCHLOVÝMĚNNÝ NÁSTRČNÝ SYSTÉM D12:

 

POJISTKA PROTI KROUCENÍ HADICE (TWIST-STOP):

       

Inteligentní a spolehlivý: Rychlovýměnný nástrčný systém s komponenty z kalené ušlechtilé oceli zajišťujě snadné, rychlé a vždy spolehlivé spojení bezpečnostní vypínací pistole s nástavcem.

           

Zvládne všechno: Speciální otočné šroubení brání kroucení a zapletení vysokotlaké hadice během práce a zaručuje nerušený proces čištění.

 

Ihned připraven do boje s nečistotou s horkou vodou a nulovými emisemi!

V základní výbavě naleznete vše, pro okamžité uvedení vysokotlakého stroje do provozu! Odolnou 20-ti metrovou vysokotlakou hadici DN8 s dvojitou vrstvou ocelové tkaniny navinutou na hadicovém bubnu se sklopnou klikou, osvědčenou robustní pistoli Kränzle Starlet 2 - krátká varianta s násuvnou rychlospojkou D12. Nástavec s trubkou z ušlechtilé nerezové oceli, plastovým madlem, rychlovýměnným trnem D12 a základní plochou tryskou o velikosti 03. Dále také základní předřadný vodní filtr Kränzle, plně regulovatelný pracovní tlak a teplotu vody, funkci Total-Stop se zpožděným vypnutím motoru a spoustu dalších výhod!

Nastavitelnost topného tělesa - díky digitálnímu termostatu regulujete plynule teplotu vody. Požadovanou teplotu výstupní vody lze jednoduše nastavit na ovládacím panelu (dvěma způsoby viz. dva druhy provozu, odstavec níže). Komplexní bezpečnostní opatření transformují Kränzle e-therm na zcela spolehlivéekologickébezpečnéčisté a tiché produkty. Technologie Kränzle vám pomůže šetřit vodu a energii - při maximální účinnosti! S pracovním tlakem 130 barů, průtokem 8 l/min (480 l/hod) a topným výkonem 24 kW  (zvýšení teploty vody až na 60°C, při teplotě vstupní vody 12°C) je tento stroj vhodný pro všestranné průmyslové použití - zejména vhodný do interiérů. 

Vlastnosti výrobku:

  • Zcela bez emisí - nová řada e-therm je určená pro čisticí práce horkou vodou v interiérech. Ideální pro zemědělství, řeznictví, chov zvířat a mnoho dalších oblastí citlivých na životní prostředí, hygienu a emise! 
  • Extrémně stabilní a robustní konstrukce s velkými koly a ochranou proti nárazu vpředu a vzadu Vám umožňuje snadný transport i v neschůdném terénu a zajišťuje tak vysokou stabilitu při provozu. Malé překážky a delší vzdálenosti je tak možné překonávat bez větších problémů. 
  • Jednoduchá obsluha, snadná a příjemná manipulace se strojem a příslušenstvím! Díky přehlednému digitálnímu ovladacímu panelu bude nastavení, obsluha a provoz horkovodního stroje hračka pro každého. Digitální regulace teploty umožňuje přesně měnit teplotu a tepelný výkon a využívat ovládání ve dvou provozních režimech. Díky tomu můžete pracovat i při nízkých teplotách s přesností na stupeň.
  • Snímatelný kryt stroje - pro snadný servis a ochranu mechanických komponentů před poškozením. Kryt lze jednodušše, pohodlně a rychle demontovat za pomoci dvou otočných šroubů na straně vysokotlakého čisitiče.
  • Přímý odběr vody - vysokotlaký čisticí stroj je schopný nasávat vodu i z externích zdrojů a je proto nezávislý na připojení k vodovodním řádu. Díky sacímu výkonu vysokotlakého čerpadla (do nasávací výšky 2,5 m; max. délka hadice 3 m) nabízí možnost nasávat vodu k čištění i ze zvláštních nádrží, sudů, řek nebo rybníků a jiných ext. zdrojů.
  • Excentrická blokovací brzda. Díky integrované brzdě, je možné přístroj zabrzdit kdekoli na místě a zabránit tak nechtěnému pohybu např. při práci, manipulaci nebo uskladnění!
  • Integrovaný buben se sklopnou klikou a integrovanou brzdou (proti nechtěnému odvinutí hadice) - umožňuje snadné namotání a odvinutí odolné 20-ti metrové vysokotlaké hadice s dvojitým ocelovým opletem. Pevně zabudovaný buben umožňuje ideálním způsobem uskutečnění principů přehlednosti a uspořádanosti. Již nikdy žádné zamotané a nepozorně odložené hadice, které je nutné před započetím práce nejprve najít a rozmotat. A to znamená podstatné prodloužení životnosti hadic a úsporu vašeho času!
  • Regulace tlaku umožňuje nastavit provozní tlaky tak, aby vyhovovaly jakémukoli úkolu přesně podle konkrétních požadavků.
  • Regulace teploty na digitálním ovládacím panelu, kterým jednoduše nastavujete a řídíte teplotu výstupní vysokoltaké vody.
  • Propracovaný úložný systém, praktické uložení vysokotlaké pistole a příslušenství přímo na stroji díky integrovaným držákům.
  • Napájecí kabel o délce 5 m zajišťuje připojení do elektrické sítě (400 V; 63 A zásuvka). 
  • Manometr z ušlechtilé oceli je součástí vysokotlakého čisticího přístroje.
  • Hlava čerpadla ze speciální mosazi. Nemůže dojít k poruše funkce následkem koroze. Součásti hlavy čerpadla vedoucí vodu a bezpečnostních zařízení jsou z ušlechtilé oceli a speciální mosazi a zaručují dlouhou životnost.
  • Keramikou potažené písty z ušlechtilé oceli jsou součástí modelové řady e-therm. Pozitivní vlastnosti plunžru z ušlechtilé oceli (dobrá tepelná vodivost) se spojují s pozitivními vlastnostmi keramické vrstvy (povrch s extrémně malým opotřebováním).
  • Nízkootáčkový čtyřpólový elektromotor (1400 ot./min), který snižuje celkovou hlučnost a opotřebení součástek a umožňuje odběr vody z externích zdrojů jako např. ze: sudů, nádrží, rybníků a jiných vodních zdrojů.
  • Systém zpětného vedení netěsností - případný průsak je veden zpět do sání.
  • Krátkodobý bezpečný chod nasucho - přístroje Kränzle mohou kratší dobu běžet bez vody, aniž by došlo k jejich poškození. Nenechávejte však běžet vysokotlaké čerpadlo déle než 60 sekund nasucho!
  • Systém Total-Stop se zpožděným vypnutím elektromotoru, zlepšuje celkovou životnost stroje, těsnění a snižuje spotřebu energie. Po zavření bezpečnostní vypínací pistole se motor vypne až po 30 sekundách. Zpožděné vypnutí je potřebné, jestliže časté zapínání a vypínání motoru u vysokotlakých čisticích přístrojů této řádové velikosti může vést k silnému zatížení proudové sítě a ke zvýšenému opotřebení spínacích prvků.
  • Bezpečnostní vypínání stroje, pokud zůstane stříkací pistole 20 minut zavřená, zařízení se automaticky vypne a odpojí od zdroje proudu. Opětovným zapnutím hlavního spínače je přístroj opět připraven k použití.
  • Důraz na bezpečnost je hlavním prvkem modelové řady e-therm. Stroj je vybaven kromě bezpečnostího vypínání a systému Total-Stop i dalšími bezpečnostními opatřeními jako je: kontrola průtoku, pojistný ventil, tlakový spínač, nadproudová ochrana, diferenční tlakový spínač atd.
  • S prodlouženým doběhem motoru. Časté zapínání a vypínání motoru u středních a velkých přístrojů therm vede k silnemu zatěžování elektrické sítě a ke zvýšenému opotřebení spínacích prvků přístroje. Proto čerpadlo nového zařízení Kränzle pracuje ještě 30 sek. po uzavření pistole v beztlakovém módu a teprve potom se motor nového přístroje Kränzle vypne. Při opětovném otevření pistole se přístroj sám opět aktivuje.
  • Vysokotlaká hadice z dvou vrstev ocelové tkaniny. Díky dvojitému ocelovému opletu hadice ještě lépe odolává vysokým tlakům, teplotám a opotřebení vlivem manipulace
  • Rychlovýměnný nástrčný systém D12 - násuvná rychlospojka na straně vysokotlaké pistole a rychlospojkové trny  z kalené nerezové oceli na straně čisticích nástavců zajišťují snadné, rychlé a spolehlivé spojení.  
  • Pojistka proti kroucení hadice (TWIST-STOP) - speciální otočný člen brání kroucení a zalpletení vysokotlaké hadice při práci.

Základní příslušenství v ceně stroje:

  • 1x elektrický horkovodní vysokotlaký čisticí stroj Kränzle e-therm 500 M 24 + (D12) (obj. č.: 642160)
  • 1x vysokotlaká pistole Kränzle Starlet 2 - krátká varianta s násuvnou rychlospojkou D12 (obj. č.: 123272)
  • 1x Základní plochá tryska Kränzle bez regulace s označením D2503, s trubkou z ušlechtilé oceli, plastovým madlem a rychlovýměnným trnem D12 (obj. č.: 12420-D2503)
  • 1x integrovaný navíjecí buben Kränzle se sklopnou klikou (obj.č.: 44152)
  • 1x 20-ti metrová vysokotlaká hadice Kränzle s dvojitým ocelovým opletem pro navíjecí buben (obj. č.: 443812)
  • 1x základní předřadný vodní filr Kränzle (obj. č.: 13310)
  • Systém Total-Stop se zpožděným vypnutím motoru - stroj se zastaví 30 sekund po zavření vysokotlaké pistole a opětovně se spustí při jejím otevřen

Perfektnost, preciznost, inovace a maximální bezpečnost!

Vysokotlaké horkovodní čističe Kränzle e-therm M dominují svou vynikající technologií čerpadel a vysoce účinným ohřevem pomocí nejnovějších elektrických průtokových ohřívačů vody. Průtokové ohřívače jsou zapojeny do série v modulovém provedení podle typu stroje a výkonu (kW). Pro dosažení maximální výstupní teploty vody můžete snížit provozní tlak, čímž se zároveň sníží spotřeba vody v l/min. 

Počítadlo provozních hodin:

V digitálních termostatech vysokotlakých horkovodních čisticích přístrojů Kränzle e-therm je zabudováno počítadlo provozních hodin (výjimkou je therm CA/C). Stlačí-li se tlačítko °C nebo tlačítko % na dobu delší než 2 sekundy, objeví se na displeji po sobě vždy na dobu 5 sekund počet provozních hodin čerpadla a počet provozních hodin ohřívače (topného tělesa). Toto zobrazení zjednodušuje např. stanovení servisních intervalů.

Druh provozu 1: Termostatická regulace °C

Požadovaná hodnota teploty ve °C může být předvolena pomocí tlačítek (+ -). Termostat měří teplotu vody u výstupu z topné spirály a zapíná nebo vypíná ohřev na základě předem zadaných hodnot. Změřená hodnota teploty vody ve °C se objeví na displeji (zobrazení skutečné hodnoty).

Druh provozu 2: Výkon ohřevu %

Výkon ohřevu v % může být předvolen pomocí tlačítek (+ -). Ohřev je zapínán a vypínán na základě zadání požadovaných hodnot s příslušnou frekvencí. Měří se teplota vody na výstupu topné spirály, která se v °C objeví na displeji (skutečná hodnota). Teplota vyplývá z právě nastavené hodnoty pracovního tlaku a výkonu ohřevu, který je uveden na displeji. Druh provozu 2 má oproti provozu 1 tu výhodu, že po určení parametrů může být teplota udržována na stejné úrovni s odchylkou +/- 1°C. A to i při provozu se sníženým tlakem vody a nízkou teplotou, tak jak je to např. potřebné při mytí zvířat a péči o dobytek. Všechny poslední zvolené hodnoty zůstanou v paměti termostatu.

(pro větší zobrazení klikněte na obrázek)

Nová bezpečnostní armatura:

Nová bezpečnostní armatura vyvinutá firmou Kränzle zahrnuje tlakový regulační ventil pro plynulou regulaci množství a tlaku vody a umožňuje beztlakový bypasový provoz. Přístroj je dále chráněn bezpečnostním ventilem před nepřípustně vysokým přetlakem. Integrované čidlo kontrolující proudění vypne při nedostatku vody ohřev a zabraňuje tak přehřátí topné komory. Dva tlakové spínače ovládají ohřev a umožňují automatické vypnutí přístroje, pokud je pistole uzavřena na dobu delší než 30 sekund. Tlakové spínače zajišťují také opětovný start přístroje při otevření pistole. Pokud je stroj v tzv. čekacím módu a nedojde do 20 minut k znovuotevření vysokotlaké pistole, stroj se odpojí od elektrické sítě a je nutný jeho restart hlavním vypínačem (bezpečnostní prvek).

Pojistný ventil: Chrání před nepřípustně vysokým tlakem.

Kontrola průtoku: Brání přehřátí topného tělesa v případě nedostatku vody.

Tlakový spínač: Povolí ohřev pouze v případě, je-li přítomen pracovní tlak.

Diferenční tlakový spínač: Ovládá automatické vypnutí stroje, pokud zůstane vysokotlaká pistole déle než 30 sekund zavřená.

Nadproudová ochrana: Vypíná vysokotlaký čistič při nadměrném odběru proudu.

Elektrické průtokové topné těleso: Výkonný elektrický ohřev vody s příkonem od 18 kW do 48 kW. Zcela bez emisí!

Hlavní výhody modelové řady Kränzle therm:

Vysokotlaké horkovodní čistící přístroje Kränzle therm v sobě spojují velké množství technických inovací vyvinutých firmou Kränzle, které přispívají ke spolehlivému provozu, k bezpečnosti přístroje a v neposlední řadě zjednodušují i obsluhu a servis. Přístroje Kränzle therm pracují s mimořádnou provozní bezpečností, s ohledem na životní prostředí, čistě a tiše.

Přístroje Kränzle therm ztělesňují nejnovější stav techniky a bezpečnosti:

Přístroje Kränzle therm jsou koncipovány pro profesionální tvrdé nasazení a jsou vhodné především pro těžké čisticí práce za všech podmínek. Tlak, spotřebu vody a teplotu vysokotlakého paprsku je možné plynule nastavit a zajistit tak optimální nastavení na příslušnou oblast použití.

Veškeré komponenty se již milionkrát osvědčily u jiných přístrojů a byly zde poprvé soustředěny do dobře ovladatelného a pro servis výhodného bloku.

 

Využití horkovodního vysokotlakého stroje e-therm v praxi:


GARÁŽE, PŘEPRAVNÍ SPOLEČNOSTI - automobilový průmysl, autobusové provozy a taxislužby, garáže, vozový park, přepravní společnosti:
​Pro autosalóny, dílny a garáže, přepravní společnosti, autobusové provozy a taxislužby je čistota exteriérů, dílen a vozidel jejich vizitkou. Neexistuje druhá šance, jak udělat první dojem. Kränzle nabízí dokonalá čisticí řešení pro všechny požadavky.

VEŘEJNÉ SLUŽBY, STAVEBNICTVÍ - stavebnictví, územně správní celky, hasiči, železnice, záchranné služby:
Úkoly čištění ve veřejných službách vyžadují profesionální přístroje, které neznají kompromisy. Vysokotlaké čističe Kränzle jsou ideálními průvodci při čištění stavebních vozidel, transportérů, veřejných míst nebo odstraňování graffiti z fasád. Široký program výrobků nabízí správný přístroj pro každý požadavek.

ZEMĚDĚLSTVÍ A CHOVATELSTVÍ - agrotechnika, lesní závody, živočišná výroba, zařízení na výrobu bioplynu:
Čistota je v zemědělství a chovatelství základním předpokladem zdraví, hygieny a prvotřídních pracovních podmínek. Na čištění traktorů a strojů po těžké a špinavé práci na poli nebo pro vyčištění stájí. Vysokotlaký čistič Kränzle nesmí chybět v žádném zemědělském podniku.

HYGIENA, SANITA - řeznictví a jatka, zdravotně hygienická zařízení, servis potrubí, kanálů a průmyslový servis, odpadní vody:
V oblastech hygieny a sanity jako řeznictví, jatka a zdravotně hygienická zařízení jsou zapotřebí pneumatiky a vysokotlaké hadice odolné proti oděru. Tyto požadavky splňují verze NoM Kränzle (nonmarking). Bílé celopryžové pneumatiky a šedé vysokotlaké hadice nezanechávají stopy. Většina vysokotlakých čističů Kränzle je k dostání také jako verze NoM.

PRŮMYSL - strojírenství, ocelové konstrukce, loděnice / stavba lodí:
Oblasti použití v průmyslových podnicích jsou enormně různorodé. Dílenské haly a stroje je třeba pravidelně čistit od prachu, špíny a oleje. Firma Kränzle nabízí svým širokým a hlubokým programem vše, co je zapotřebí v průmyslových podnicích.
 

Neváhejte a objednejte si nový elektrický horkovodní vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 500 M 24 + (D12) ještě dnes!

 

Vybírejte z široké nabídky příslušenství:

Tip: Váš vysokotlaký čisticí stroj můžete nadstandardně vybavit sadou pro změnu vybavení: kol a hadice na NoM (NonMarking) - neznačkující provedení. Zvláště vhodné pro použití v hygienických a sanitárních prostorech: verze NoM nezanechává žádné stopy nebo pruhy. Jejich odolnost proti oděru zajišťuje také delší životnost hadic a kol. V případě zájmu o neznačkující provedení kontaktujte prosím naše obchodní oddělení.  

Tip: S vysokotlakými čističi a wapkami od výrobce Kränzle můžete nejen čistit vysokotlakým paprskem, ale také využít širokou nabídku trysek, nástavců, vysokotlakých pistolí a dalšího příslušenství. Díky různým délkám prodlužovacích nástavců z ušlechtilé nerezové oceli je nyní možné efektivně čistit i na místech těžko dostupných a obtížně dosažitelných!

Tip: S vysokotlakými čisticími stroji Kränzle můžete také pískovat a obrušovat, odstraňovat starý lak nebo rez s vysokou abrazivní účinností v takřka bezprašném prostředí za pomocí pískovacího nástavce. (nezapoměňte přidat adaptér ze šroubení M22x1,5 na rychlovýměný trn D12)

Tip: Vysávaní velkého objemu vody a kalů ze zatopených sklepů už nebude problém díky vysavači kalů od společnosti Kränzle! Čistit nádrže a bazény za pomoci pravoúhlého nástavce a vysavače kalů z ušlechtilé oceli pro profesionály bude zábavou.

Tip: Umývat automobily a jiná vozidla, jejich okna a další hladké povrchy je možné rotačním mycím kartáčem, různými druhy průtočných kartáčů či zahnutým nástavcem na mytí podvozkůPěnový injektor pro tvorbu husté aktivní pěny Vám usnadní práci a ušetří drahocenný čas.

Tip: Čištění kanalizací, odpadů, potrubí, okapů, podvozků a toalet nemohlo být jednodušší s hadicí na čištění kanalizace, různou volbou kanalizačních trysek včetně rotační kanalizační trysky a zahnutými nástavci na mytí podvozků nebo WC od výrobce Kränzle.

Tip: Vnitřní i venkovní prostory můžete udržet v čistotě s širokou nabídkou rotačních čističů ploch Kränzle, které je možné použít jak horizontálně na podlahy tak i vertikálně na zdi – efektivní čištění bez odstřikující vody.

Tip: Kränzle myslí i na Vaše pohodlí a drobnosti jako je ochrana proti rozstřiku, díky které zůstane Váš pracovní oděv suchý a čistý i po náročné práci.

Tip: Neváhejte a vyzkoušejte profesionální kvalitní a účinné čisticí prostředky CHEMFUTURE! Vybírejte z široké nabídky čisticích, desinfekčních a konzervačních prostředků pro různé druhy použití. Např.: péče o osobní automobily, nákladní a jiná vozidla: PROCARWASH, NERTA – pěnivé mycí prostředky, aktivní pěna a NANO konzervanty. S čištěním podlah Vám pomůže přípravek FLOORSAN nebo INDUSTROL.

Tip: Každý metr vysokotlaké hadice navíc Vám výrazně rozšiřuje pracovní prostor bez nutnosti neustále přesouvat Váš vysokotlaký čisticí přístroj po pracovní ploše. Zvolíte-li namísto 10-ti metrové hadice hadici 15-ti metrovou, získáte 2,25 krát více akční pracovní plochy bez nutnosti vysokotlaký čistič se všemi přípojkami přemísťovat. Podívejte se na obrázek srovnání dosahu 10-ti, 15-ti, 20-ti a 30-ti metrové hadice. Pracovní plocha s jen o pár metrů delší hadicí je více než dvojnásobně větší! Dlouhodobě tak ušetříte náklady spojené s časem čištění a obsluze vytvoříte lepší pracovní podmínky k provedení požadovaných prací. Další srovnání dosahu hadic nabízí malá tabulka pod obrázkem:

Porovnání pracovní plochy u vysokotlakého čističe s 10 m, 15 m, 20 m a 30 m vysokotlakou hadicí: 

(pro větší zobrazení klikněte na obrázek)

Proč právě Kränzle? Přístroje Kränzle nabízejí několik rozhodujících technických předností:

Keramikou potažený plunžr z ušlechtilé oceli (píst)

Všechny vysokotlaké čisticí přístroje jsou vybaveny plunžry z ušlechtilé oceli, které jsou potaženy keramikou. Pozitivní vlastnosti plunžru z ušlechtilé oceli (dobrá tepelná vodivost) se spojují s pozitivními vlastnostmi keramické vrstvy (povrch s extrémně malým opotřebováním). Toto velmi výrazně zvyšuje životnost přístrojů.

 

Vysoce výkonný motor s dlouhou životností

Velké motory s dlouhou životností v obvykle vysoké kvalitě Kränzle zaručují zvláště dlouhou životnost a maximální výkon. Vysokotlaké čističe s pomaloběžnými čtyřpólovými elektromotory (1 400 ot./min) pracují s menšími otáčkami, což snižuje rozběhový proud, hlučnost a opotřebení.

 

Zabezpečení proti běhu na sucho a systém zpětného vedení netěsností

Všechny vysokotlaké čisticí přístroje jsou vybaveny tkaninovou manžetou a teflonovo-grafitovým kroužkem plunžru. Vynikající kluzné vlastnosti teflon-grafitu snižují odpor tření a tím i teploty v přístroji. Proto mohou přístoje kratší dobu běžet bez vody, aniž by došlo k poškození = bezpečný chod na sucho. Vodní polštář mezi těsnicími systémy plunžrů zabrání tomu, aby se nasávaný vzduch mohl dostat k těsnění čerpadla. Tím se výrazně zvyšuje životnost plunžrů a čerpadla.

 

Hlava čerpadla ze speciální mosazi

Hlava čerpadla od firmy Kränzle v Německu je vyráběna z kované speciální mosazi a zaručuje velmi dlouhou životnost.

 

Manometr z ušlechtilé oceli

Téměř všechny vysokotlaké čisticí přístroje jsou vybaveny velkými, přehlednými a glycerinem tlumenými manometry z ušlechtilé oceli. Kvalita od Kränzle i v detailech!

 

Plynulá regulace tlaku a množství vody

U všech vysokotlakých čisticích přístrojů je možné nastavit pracovní tlak a současně s tím i množství vody přesně podle konkrétních požadavků.​

 

Bypasový provoz

Všechny vysokotlaké čisticí přístroje přepnou po zavření bezpečnostní vypínací pistole do obtokového režimu se sníženým tlakem. Voda bude v oběhu čerpána se zbytkovým tlakem cca 10 bar. Modely s dodatečným označením TS (TOTAL-STOP) v tomto případě odpojí motor. Čerpadlo a pohon budou odlehčeny, což vede k podstatnému zvýšení životnosti a k úspoře energie.

 

Bez přítomnosti koroze a s dlouhou životností

U našich výrobků se nesmějí vyskytnout poruchy činnosti vzniklé korozí. Komponenty čerpadla a bezpečnostních zařízení, které přivádějí vodu, jsou vyrobeny z ušlechtilé oceli nebo speciální mosazi.

 

Navíjecí bubny na vysokotlaké hadice

Provedení strojů s hadicovými bubny nabízí maximální funkčnost a zabraňuje nebezpečí zakopnutí o rozvinuté vysokotlaké hadice. Velkoryse dimenzované hadicové bubny umožňují použití až 30 m vysokotlaké hadice, v závislosti na modelu a tím výrazně delší dosah při práci.

 

Princip uspořádání

Prostor na vysokotlaké pistole, nástavce, rotační trysky, rotační trysky TURBO, ploché trysky a navíječe elektrických kabelů zajišťují optimální pracovní podmínky a rychlý přístup k příslušenství.

 

Průchodnost terénem a stabilita

Extrémně stabilní a robustní podvozek umožňuje snadnou přepravu i na nerovných terénech a při použití zajistí vysokou stabilitu. Díky velkým kolečkům lze bez problémů překonávat malé překážky.

 

PARTNER SPECIALIZOVANÝCH OBCHODŮ:

Výrobky značky Kränzle získáte exkluzivně pouze ve specializovaných obchodech. Má to svůj dobrý důvod. Ti, kteří kladou vysoké požadavky na kvalitu a funkčnost svých strojů očekávají také profesionální servis. A ten získají jedině u speciálně vyškolených a autorizovaných specializovaných prodejců výrobků Kränzle. Na aktuální prodejce a servisní místa v ČR se prosím dotazujte na našich telefonních číslech. Rádi Vám pomůžeme s výběrem toho nejlepšího řešení přímo pro Vás na míru!

Délka přívodního kabelu 5 m
El. kontrola přetížení ANO
Hlučnost 91 dB
Hmotnost 135 kg
Kontrola průtoku ANO
Max. teplota vstupní vody 60 °C
Množství vody 8 l/min
Napájení konektor CEE 63A
Navíjecí buben ANO - integrovaný se sklopnou klikou a brzdou
Otáčky motoru 1400 ot/min
Pojistný termostat ANO
Příkon 27 kW
Přípustný přetlak 150 Bar
Přisávání čistícího prostředku NE
Prodloužený doběh motoru ANO
Rozměry ( d x š x v ) 1050 x 800 x 1450 mm
Spotřeba vody max. 480 l/h
Velikost trysky 03
Zařízení Total-Stop ANO
Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 500 M 18 (D12)

Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 500 M 18 (D12)

Zcela nová řada profesionálních vysokotlakých horkovodních čisticích strojů s elektrickým ohřevem Kränzle e-therm na robustním čtyřkolém podvozku! S p...

148 164,- cena bez DPH Koupit
na dotaz 642050
Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 500 M 18 + (D12)

Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 500 M 18 + (D12)

Zcela nová řada profesionálních vysokotlakých horkovodních čisticích strojů s elektrickým ohřevem Kränzle e-therm na robustním čtyřkolém podvozku s na...

157 285,- cena bez DPH Koupit
na dotaz 642060
Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 500 M 24 (D12)

Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 500 M 24 (D12)

Zcela nová řada profesionálních vysokotlakých horkovodních čisticích strojů s elektrickým ohřevem Kränzle e-therm na robustním čtyřkolém podvozku! S p...

151 489,- cena bez DPH Koupit
na dotaz 642150
Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 603 M 36 (D12)

Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 603 M 36 (D12)

Zcela nová řada profesionálních vysokotlakých horkovodních čisticích strojů s elektrickým ohřevem Kränzle e-therm na robustním čtyřkolém podvozku! S p...

182 483,- cena bez DPH Koupit
na dotaz 642250
Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 603 M 36 + (D12)

Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 603 M 36 + (D12)

Zcela nová řada profesionálních vysokotlakých horkovodních čisticích strojů s elektrickým ohřevem Kränzle e-therm na robustním čtyřkolém podvozku s na...

191 602,- cena bez DPH Koupit
na dotaz 642260
Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 873 M 36 (D12)

Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 873 M 36 (D12)

Zcela nová řada profesionálních vysokotlakých horkovodních čisticích strojů s elektrickým ohřevem Kränzle e-therm na robustním čtyřkolém podvozku! S p...

188 558,- cena bez DPH Koupit
na dotaz 642300
Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 873 M 36 + (D12)

Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 873 M 36 + (D12)

Zcela nová řada profesionálních vysokotlakých horkovodních čisticích strojů s elektrickým ohřevem Kränzle e-therm na robustním čtyřkolém podvozku s na...

197 649,- cena bez DPH Koupit
na dotaz 642310
Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 873 M 48 (D12)

Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 873 M 48 (D12)

Zcela nová řada profesionálních vysokotlakých horkovodních čisticích strojů s elektrickým ohřevem Kränzle e-therm na robustním čtyřkolém podvozku! S p...

191 427,- cena bez DPH Koupit
na dotaz 642350
Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 873 M 48 + (D12)

Vysokotlaký čistič Kränzle e-therm 873 M 48 + (D12)

Zcela nová řada profesionálních vysokotlakých horkovodních čisticích strojů s elektrickým ohřevem Kränzle e-therm na robustním čtyřkolém podvozku s na...

200 519,- cena bez DPH Koupit
na dotaz 642360






Produktový leták série Kränzle e-therm; therm 500 E-M 18, therm 500 E-M 24, therm 603 E-M 36, therm 873 E-M 48 Představení nových modelů Kränzle e-therm s elektrickým ohřevem vody. 4 stránky
/product-action/increment-product-view-count?productId=3269